Som autèntics especialistes de la pintura. Treballem tota mena de superfícies i materials. En els darrers anys ens hem centrat en les façanes d’edificis, en els paviments dels pàrquings, i en les fàbriques i naus industrials.

La rehabilitació de façanes esdevé una necessitat periòdica de la gran majoria dels edificis. Ens encarreguem de recuperar i restaurar tota mena de façanes en mal estat, ja sigui pel deteriorament dels seus components o pel desgast del pas del temps.

Entre els problemes més comuns amb els que ens trobem:

-Aparició d’humitats

-Aparició d’esquerdes i fissures

-Mal comportament energètic.

Si pretenem rehabilitar la façana d’un edifici, cal tenir en compte una sèrie de factors, com ara la professionalitat i l’experiència de l’empresa a la que li encarreguem la feina.  Nosaltres portem més de mig segle fent aquesta feina amb rigor i excel·lència.  Tu tries.

Stuc Pintors s’encarrega d’aplicar resines a terres de pàrquings de totes les classes, ja siguin privats o públics, fent servir sempre les tècniques adequades per a cada lloc i client. Al llarg de la nostra història hem realitzat moltes reformes integrals de pàrquings per tot Girona i Catalunya.

Abans de fer res però, ens desplacem fins a la zona, estudiem el problema i li recomanem al propietari la millor opció possible per al seu pàrquing. La satisfacció i el bon tracte vers els nostres clients és un dels nostres objectius principals.

La darrera de les nostres especialitats fa referència a les naus industrials i a les fàbriques. Les nostres pintures compleixen tots els requisits tècnics necessaris per a cada sector: laboratoris, hospitals, indústria càrnica, càmeres de refrigeració, bodegues, automoció…

També treballem en oficines, locals comercials o obra nova. Si és necessari, t’assessorarem en l’elecció del material, la pintura o la tècnica per tal que el teu nivell de satisfacció sigui màxim un cop l’obra estigui acabada.